Välkommen Caroline!

Nu är det äntligen dags att presentera stadshotellets nya hotellchef Caroline Folkesson Levin. Ännu ett steg i resan till att vara ett hotell som genomsyras av värme, omtanke och hem-hos-känsla med förstklassig service. Vi är väldigt glada och stolta att ha dig som en del i vårt team, varmt välkommen Caroline!


Caroline:

Efter snart 15 år inom hotell & mötesbranschen är jag nu redo att ta mig an det som länge varit mitt mål, att få jobba med det enligt mig, vackraste hotellet i hela Stockholm. Jag har sedan första gången jag besökte Sigtuna stadshotell för många år sedan känt en dragning hit men det var först nu som alla pusselbitar var på rätt plats och tiden mogen.  

 

Jag tidigare arbetat för det fina Steningevik konferens, för att sedan få en chansen till att vara med och utveckla Stora Brännbo och nu senast det färgstarka och miljömedvetna Hotell Kristina. Rollerna har växlat genom åren men den röda tråden har alltid varit det genuina intresset för mötet mellan människor, att alltid erbjuda en liten extra twist och ge varje gäst en guldkant på sin dag/möte/fest.

 

På Sigtuna stadshotell har jag & hotellets ägare Marilyn Bellman som vision att låta långväga gäster och Sigtunabor få njuta av denna pärla till plats. Att skapa en familjär, omtänksamt och exklusiv plats för såväl möten som fest & avkoppling. Men även att skapa en fantastisk arbetsplats för de som brinner för detta fantastiska yrke på samma sätt som jag alltid gjort. Jag är så glad för att vara här, hoppas vi ses!


Hälsningar Caroline Folkesson Levin

Publicerad:2016-10-31 09:05

 

Kotakta oss/Contact us

Telefon/Phone: +46 8 592 501 00  
E-mail: info@sigtunastadshotell.se
Adress: Stora Nygatan 3,
193 30 Sigtuna, Sweden 


Följ oss/Follow us